Iskolánkról

 

Szeretettel köszöntöm a Hegyháti Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Egyházaskozár- Bikali Tagintézmény honlapjának minden kedves vendégét!

A világháló nyújtotta lehetőség nagyszerű eszköz ahhoz, hogy céljainkról, sikereinkről, mindennapi munkánkról informáljuk mindazokat, akikhez személyesen is kötődünk: tanítványainkat, szüleiket, környezetünkben élőket, partnereinket. A hasznos információkon túl igyekszünk intézményünket minél színesebben megmutatni Önöknek.

Azoknak is nagyszerű tájékozódási lehetőséget nyújt ez az oldal, akik gyermekük számára egy hagyományaira büszke, innovatív nevelőtestülettel rendelkező iskolát keresnek. Egy helyet, ahová jó iskolába járni!

Hitvallásunk, hogy a gyermeki személyiséget elsősorban a többi ember általi elfogadás és szeretet alakítja. Ez adja intézményünk egyik erényét is. Barátságos, szerető légkört biztosítunk az itt tanulók számára. A humánus, toleráns közeg az egyik vonzereje intézményünknek.

E honlap létrehozásának célja, hogy többet tudjunk egymásról és ezáltal erősödjenek kapcsolataink. Ismerjék meg közelebbről intézményünket, tájékozódjanak bemutatkozó oldalainkon! Ha még többet szeretnének látni színes, tartalmas iskolai életünkből, keressenek bennünket a facebookon is!

Rózsa Józsefné

Tagintézmény- vezető